**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

23 January 2010

Pengumuman Tidak Lagi Menggunakan Jenama Terapi Al Quran Darul Hikmah


Assalamualaikum kepada semua...

Alhamdulillah dengan izin Allah Taala dan keberkatan Nabi Muhammad SAW serta guru-guru saya akhirnya saya diberi petunjuk oleh Allah Taala untuk memulakan pusat rawatan yang baru dengan izin Allah jua.

Perpindahan ini terjadi atas sebab-sebab yang tertentu dan tidak wajar saya ceritakan kepada semua. Namun semuanya ada hikmah di sisi Allah Taala.

Secara rasminya saya mengasaskan satu pusat rawatan Islam yang baru iaitu; Pusat Rawatan Islam KISWAH "Terapi Ruqyah Syariyyah'; Al Quran Heavenly Healing Medical Centre atau singkatannya 'KISWAH'...

Ini terjadi selepas saya tidak lagi menggunakan jenama Terapi Al Quran Darul Hikmah Pahang atas sebab-sebab yang tidak boleh diberitahu.

Ini juga berlaku kepada Terapi Al Quran Klang, Ustaz Zailan yang juga merupakan Admin Forum Terapi Al Quran selama ini...

Saya menagih sokongan anda semua lebih-lebih lagi mengenangkan saya terpaksa bermula semula; "Start All Over Again"

Sama-samalah kita mendaulatkan perubatan Islam yang sebenar di negara kita!!!!

Wassalam...

Online Group / Social Network KISWAH: SINI

Facebook Group KISWAH untuk mendalami perubatan Islam: (join KISWAH Terapi Ruqyah Syariyyah - Group Perawat Islam)

Harap sokongan semua!!!

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...