**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

30 January 2015

Rawatan Ruqyah Untuk Pesakit Wad Hospital Ahmad Shah Temerloh PahangNampaknya banyak panggilan dari keluarga pesakit yang dimasukkan ke wad Hospital Ahmad Shah Temerloh untuk rawatan ruqyah di sana. Dimaklumkan buat masa ini kita tiada leluasa ke wad hospital. Kepada ahli keluarga pesakit yang berhajat bolehlah call kami di talian 017 9065131. 

Kaedah: Kami akan bacakan ayat2 ruqyah, ayat dan doa kesembuhan kepada air, minyak zaitun, wangian ruqyah yang bersesuaian dgn penyakit. Kemudian keluarga akan diterangkan kaedah rawatan mudah untuk dilakukan kepada pesakit.. Sila datang ke pusat rawatan pukul 4 petang untuk mendengar taklimat. Syukran Lakum.. ~ Khuwaidim Tibb Nabawi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...