**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

06 August 2012

8 Syarat Memulihkan Rumah dari Gangguan Jin dan Syaitan (2)


Syarat2 ini haruslah dipatuhi sebelum proses ruqyah dilakukan di rumah

 8 Syarat Memulih Rumah Dari Gangguan Jin

 
Syarat 1:


Buang semua tangkal, rajah-rajah yang tidak difahami maksudnya, kain-kain kuning dan semua pemberian bomoh yang kononnya digunakan untuk memagar diri dan rumah. Serah kepada perawat untuk diruqyah dan dibakar.


 
Syarat 2:


Tinggalkan tabiat merokok. Ini kerana asap busuk adalah makanan kegemaran jin. Kurangkan hisap rokok atau hentikan terus. Jika hendak merokok, lakukan di luar rumah.


 
Syarat 3:


Serahkan semua senjata lama seperti keris dll, cincin, loket dan barang kemas yang kononnya dimasukkan khadam ayat kepada perawat untuk diruqyah dan direndam di dalam air ruqyah semalaman. Buang semua perhiasan patung dan gambar yang tidak syarie dari rumah.

 
Syarat 4:


Halau semua kelawar, burung layang-layang dan binatang liar yang duduk menumpang di rumah. Ini kerana najis binatang tersebut mengotorkan rumah lantas mengundang jin.


 
Syarat 5:


Pastikan rumah sentiasa bersih dan wangi. Kemas rumah dan buang sampah dari rumah setiap hari. Jangan biarkan rumah kotor dan busuk serta masam.


 
Syarat 6:


Jangan biarkan sisa-sisa makanan tidak berbasuh semalaman terutamanya tulang belulang yang  boleh menjadi makanan jin. Tulang disalut semula di alam jin lalu dimakan oleh mereka.


 
Syarat 7:


Jangan pelihara binatang ternakan jika tidak dapat menjaga kebersihan. Najis dan bahan buangan binatang ternakan menjadi bahan makanan jin. Kotor dan busuk menggalakkan jin tinggal di rumah.


 
Syarat 8:


Jangan biarkan rumah dan bilik-bilik tidak didiami dan diimarahkan dalam tempoh 40 hari. Pastikan bilik dimasuki cahaya dan memiliki pengudaraan yang baik. Sesakali buka dan bacalah al Quran dan berzikir. Kurangkah tv, radio dan lagu-lagu yang tidak syarie. Gantikan dengan cd al Quran dan maulid.

Allahu Haq ! Hidayah Seluruh Alam!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...