**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

23 February 2019

18 Januari 2019 - hari yg memenatkan...misi menghantar ke Batu Sawar - bot fibre 10 kaki milik adik ipar Ustaz Qasim. Syukur selamat sampai dan dengan lancarnya dikayuh secara profesional oleh beliau membelah Sungai Pahang nan indah.. lepas ni boleh le Us Qasim menahan jaring dengan riang dan ceria - tak payoh mengaruk meranduk lagi.. with Aizuddin Wan Muhamad

hari yg memenatkan...misi menghantar ke Batu Sawar - bot fibre 10 kaki milik adik ipar Ustaz Qasim. Syukur selamat sampai dan dengan lancarnya dikayuh secara profesional oleh beliau membelah Sungai Pahang nan indah.. lepas ni boleh le Us Qasim menahan jaring dengan riang dan ceria - tak payoh mengaruk meranduk lagi.. with Aizuddin Wan MuhamadNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...