**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

11 March 2013

Kenangan Mawlidurrasul di Surau Taman Jaya 3 Temerloh 9 Mac 2013



Assalamualaikum...

Sambutan Mawlidurrasul saw di Taman Jaya 3 pada 9 Mac 2013 lalu berlangsung dengan penuh warna warni dan ceria... Kami diberi peluang orang penduduk Taman Jaya 3 untuk mengepalai bacaan mawlid daibaie pada majlis tersebut.

Majlis diserikan dengan kedatangan al Fadhil Ustaz Amin Talib; Timb Qadi Daerah Temerloh yang sempat memberikan sedikit tazkirah kepada jemaah yang hadir.

Terima kasih kepada semua ahli keluarga Mevlevi Mawlid Ensemble yang bersusah payah untuk hadir dan menjayakan program kali ni..

Tak lupa kepada semua penduduk taman yang telah bergotong royong sejak awal lagi untuk menyediakan jamuan dan tempat untuk kami bertandang pada malam yang penuh bersejarah tersebut..

Allahu Haq! Hidayah Seluruh Alam!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...