**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

14 October 2013

Salam Eidul Adha 1434 H dari Kami Keluarga Pertubuhan Pengamal Pengubatan Islam Ruqyah Syariyyah Malaysia (KISWAH)


Assalamualaikum semua anda yang budiman...

Selamat Menyambut Eidul Adha dari kami warga KISWAH kepada muslimin muslimat seluruh dunia khususnya penyokong, peserta seminar, pengikut blog, pesakit dan perawat KISWAH di mana jua anda berada...Selamat menghidupkan malam mulia malam arafah dan malam hari raya...moga2 hati senantiasa hidup di waktu kebanyakan manusia MATI HATI....... Salam Iduladha 1434 untuk sahabat seperjuangan semua dari saya sekeluarga dan warga KISWAH Pahang!! Selamat berkorban!!! Eid Mubarak!!!!!!
Semoga Eidul Akbar ini yang sebenarnya merupakan hari raya yang lebih besar dari Eidul Fitri (lihatlah takbirnya sahaja memakan masa 4 hari!) memberikan kita pengajaran tentang erti sebuah pengorbanan di dalam beragama....

Ampun batin dan zahir.... Terima kasih atas sokongan semua!!!

Allahu Haq!!! Hidayah Seluruh Alam!!!


Love and salams,

Hayat Al Mevlevi, Mulia Karimah, Abdullah Faiz, Muhammad Nazim, Fatimah dan semua warga KISWAH Terapi Ruqyah Syariyyah khususnya, Lukman dan Syihan yang merupakan petugas dan pembantu rasmi KISWAH..

Eid Mubarak.. Kullu Am Wentum Bikheir...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...