**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

18 July 2021

NOTA UHK 21: RAWATAN KETUMBUHAN DAN KANSER

 


NOTA UHK 21: RAWATAN KETUMBUHAN DAN KANSER

بسم الله الرحمن الرحيم

 

Kanser, ketumbuhan, fibroid, cyst, bengkak dan tumor – minyak zaitun, jus delima, bawang, serai, cuka kurma, durian belanda

 

Assalamualaikum semua. Ini adalah kaedah rawatan ketumbuhan di Pusat Rawatan Islam Kiswah Temerloh. Alhamdulillah Syukur ya Rabbana, bi izniLLAH ramai pesakit yang  sembuh. Apapun rawatan hospital pun jangan ditinggalkan khususnya berkaitan diagnos dan pengesahan dari pakar dan peralatan moden lagi canggih.

 

Qurani:

1) Guru kami berkata operation bukanlah satu rawatan .Baca “Ruqyah Saratan” setiap hari. Atau baca dan dengar cd ruqyah untuk gangguan biasa sekerap mungkin.

2) Al Fatihah, al Ikhlas dan baca doa bengkak dan ketumbuhan:

* اللَّهُمَّ يَا مُصَغِّرَ الْكَبِيرِ, وَيَا مُكَبِّرَ الصَّغِيرِ، صَغِّرْ مَا بِهِ / بِهَا (نية سبوت نام فساكيت) يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ. 

Maksudnya: Ya Allah yang mengecilkan yang besar dan membesarkan yang kecil. Kecilkanlah apa yang menimpanya wahai Allah  yang Maha Mengasihani.

 

3) Dengar: Cd ruqyah sekerap mungkin

4) Surah al Qalam ayat 1-3:

úc 4 ÉOn=s)ø9$#ur $tBur tbrãäÜó¡o ÇÊÈ !$tB |MRr& ÏpyJ÷èÏZÎ/ y7În/u 5bqãZôfyJÎ/ ÇËÈ ¨bÎ)ur y7s9 #·ô_V{ uŽöxî 5bqãZôJtB ÇÌÈ

 

Tabie:

1) Mandi: Mandi air yang telah diruqyah beserta ais sekali sehari sebelum maghrib.

2) Minum: Minum air yang diruqyah dua kali sehari dan dicampur dengan a) 1 sudu cuka kurma 2) 1 sudu minyak zaitun 3) satu sudu jus delima.

3) Sapu: Sapu anggota yang terkena kanser dengan minyak zaitun; extra virgin olive oil yang telah diruqyah sekerap mungkin. Sekiranya terkena kanser darah atau leukimia atau anggota di dalam perut maka hendaklah diminum 3 sudu minyak zaitun setiap hari. Minyak zaitun adalah anti kanser yang kuat.

4) Minum jus bawang sebiji sehari 1 jam sebelum makan apa-apa selama 40 hari. Bawang yang terbaik adalah bawang Holland berwarna kuning dan berkulit emas. Jus sebaiknya didapati dari mesin 'juicer' (fruit extractor) dan bukan blender... Bawang adalah anti kanser yang kuat.

5) Amalkan makan buah durian belanda. Buah belanda merupakan anti kanser yang kuat.

6) Sayuran pula adalah bayam dan serai. Minum air serai atau dibuat ulam setiap hari. Merupakan anti kanser.

 

 

-          Allahu Haq – Hidayah Seluruh Alam  - Hayat Kiswah -

 

……………………

Jangan lupa sedekah setiap Subuh untuk kehidupan yang lebih berkat, panjang umur, murah rezeki, angkat bala’, disembuhkan penyakit, membahagiakan, mengkabulkan hajat dan mempermudahkan urusan. Sedekah tiap hari hari lagi baik dari bersedekah banyak tapi terputus-putus.

Rawatan di Pusat Rawatan Islam Kiswah Temerloh. 0179065131

 

#infaqsarkafakiswah

Bank Rakyat: 1101587095

 

#binapondokkiswah

Maybank: 556057503843

 

Support ekonomi KISWAH dengan membeli barangan ruqyah di Shopee Online Shop;

Kiswah Shoppe

 

Jom join group rawatan Islam Kiswah. Bimbingan oleh Ustaz Hayat Kiswah.

 

https://t.me/joinchat/xnPqoBoS5UpiYWNl

 

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...