**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

20 July 2021

NOTA UHK 22: SEMBELIHAN MENYEMBUHKAN
NOTA UHK 22: SEMBELIHAN MENYEMBUHKAN

بسم الله الرحمن الرحيم
 
"Tok guru koi kabo. Kalau pesakit tak sembuh-sembuh. Sembelih la kambing menjamu kaum kerabat atau faqir miskin. Buat kenduri doa selamat dan solat hajat. Niatkan kafarah dosa yang lepas. Mudah-mudahan sembuh dgn izin Allah. Harta bersih dgn sedekah. Jasmani tubuh badan malahan jiwa bersih dgn ditumpahkan darah jua. Ada penyakit sembuh asbab makan ubat dan berubat. Ada penyakit sembuh dgn taubat dan istighfar. Ada penyakit sembuh dgn korban di jalan Allah - contoh sembelih kambing menjamu faqir miskin atau kaum kerabat sambil buat kenduri doa selamat solat hajat. Ada penyakit sembuh dgn sedekah tiap-tiap hari. Pakat kita buat semua. Mudah-mudahan sembuh. Amin.." . "
-          Allahu Haq – Hidayah Seluruh Alam  - Hayat Kiswah -
 
……………………
Jangan lupa sedekah setiap Subuh untuk kehidupan yang lebih berkat, panjang umur, murah rezeki, angkat bala’, disembuhkan penyakit, membahagiakan, mengkabulkan hajat dan mempermudahkan urusan. Sedekah tiap hari hari lagi baik dari bersedekah banyak tapi terputus-putus.
Rawatan di Pusat Rawatan Islam Kiswah Temerloh. 0179065131
 
#infaqsarkafakiswah
Bank Rakyat: 1101587095
 
#binapondokkiswah
Maybank: 556057503843
 
Support ekonomi KISWAH dengan membeli barangan ruqyah di Shopee Online Shop;
Kiswah Shoppe
 
Jom join group rawatan Islam Kiswah. Bimbingan oleh Ustaz Hayat Kiswah.
 
https://t.me/joinchat/xnPqoBoS5UpiYWNl

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...