**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

08 March 2010

Rawatan sihir: Teknik Kedua: 3 ayat Ibtalus Sihr- Ayat-ayat Pembatal Sihir

Molekul air yang dibacakan ruqyah dan doa!




Teknik kedua:

Baca ayat-ayat ini sebanyak 7 kali (atau lebih dari itu dalam bilangan ganjil) pada seberkas air ( atau kuantiti yang sesuai) ...

3 ayat utama ini dikenali sebagai 'ayat Ibthalus sihr' - AYAT-AYAT PEMBATAL SIHIR.

Air tersebut hendaklah digunakan sebagai:

1) Al Syarab bil Quran: Minum air ruqyah ibtal as sihr selama tujuh hari berturut-turut

2) Al Ightisalu bil Quran: Mandi air ruqyah ibtal as sihir selama tujuh hari berturut-turut.

Ayat-ayat pembasmi / pembatal sihir yang dimaksudkan adalah:


1) Surah al A'raf : ayat 117 - 122

2) Surah Yunus: Ayat 81 - 82

3) Surah Tohaa: Ayat 69

13 comments:

  1. assalamualaikum tuan..sy nak bertanya ada tak apa2 doa atau ayat untuk orang yang telinganya berdesing..

    ReplyDelete
  2. sy nak mohon izin dr uts hayat, sy nak copy and paste tajuk serta gambar molekul air ni.... sy nak foward email pd rakan rakan....

    ReplyDelete
  3. markisa... pegang di telinga dan bacakan surah al Hasyr ayat 21 dan 22... selamat mencuba

    ReplyDelete
  4. terima kasih tuan..akan dicuba outcome akan diberitahu..insyaallah

    ReplyDelete
  5. kat tempat saya ada seorang yang mengamalkann sihir, dimana ramai orang kampung telah melihat sejenis makhluk seperti manusia setinggi sejengkal, ada yang mengatakan makhluk itu ialah toyol atau pun anak kerak. setiap malam selasa dan malam jumaat akan ada bau seperti kemenyan apabila lalu di kawasan rumahnya, mungkin masa itu dia sedang menjampi amalannya. dia juga menggunakan minyak orang mati dibunuh (minyak mati bunuh/minyak dagu) untuk tujuan mengkhinati orang, apabila mangsa tersebut sakit dia berpura2 merawat mangsa tersebut. dia juga boleh melakukan SANTAU kepada mangsa-mangsanya, bagaimanakah cara supaya segala perbuatan yang dia lakukan tersebut tidak terkena kepada orang lain dan supaya terkena kembali kepada diri dia sendiri. nama dia ialah Roslan Bin Li dan nama emak dia ialah Bidah. no tel dia 0111 9311898

    ReplyDelete
  6. Kalau mangsa jauh dari kita.macam.mana kita nak.buat??boleh beri tunjuk ajar??

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.rawatanislam2u.com/2010/07/rawatan-jarak-jauh-untuk-pesakit.html

      Delete
    2. Cd Ruqyah KISWAH yang akan di'rip' dan dimasuk kedalam handset dalam format mp3


      Assalamualaikum semua anda yang budiman.

      Akhir2 ni ramai yang minta saya berubat dari jauh untuk keluarga yang terlantar di hospital dan tidak kurang juga yang minta saya ke hospital untuk berubat.. Kebanyakan dari mereka menunjukkan simptom gangguan makhluk halus seperti meracau dan seolah2 melihat sesuatu di dalam hospital ( dan untuk pengetahuan anda juga; sememangnya HOSPITAL memang banyak JIN!!!!)..

      Hmmmmm disebabkan saya tiada keajaiban untuk merawat dari jauh malah tidak menggalakkan anda untuk mencuba rawatan sebegini dan menjadi kesukaran kepada saya untuk ke hospital jadi saya syorkan kepada ahli keluarga penderita untuk...

      First step:
      1) Datang ke pusat rawatan saya terlebih dahulu....

      2) Saya akan membacakan ruqyah kepada 7 botol air ruqyah dan minyak wangi yang akan dibekalkan kepada keluarga pesakit.

      3) Saya juga akan membekalkan mereka dgn cd ruqyah dan minta mereka memasukkan kandungannya ke dalam handset yang ada loudspeaker.....


      Tekniknya yang dibuat oleh ahli keluarga:

      1) Beri minum air ruqyah sekerap mungkin kepada pesakit dengan menggunakan syringe - ( jika betul2 tak larat).... Yang larat........ 7 kali sehari - sekali minum paling kurang 3 deguk...

      2) Pesakit sentiasa dipakaikan dengan minyak wangi ruqyah di pakaian dan di 32 point di anggota badan.. dua telinga, dua kening, dua lubang hidung, mulut, puting, pusat, kemaluan depan dan belakang dan 20 hujung kuku jari kaki dan tangan serta tempat2 sakit.

      Insya Allah jin tidak akan tahan dengan bau wangi kerana naluri mereka suka kepada bau busuk dan makanan mereka juga adalah asap busuk.. (cthnya rokok)

      3) Dengarkan mereka dengan cd ruqyah syariyyah menggunakan telefon dengan loud speaker (sekadarnya) sekerap mungkin.... seeloknya bacaan tersebut dibiarkan LEPAS, bukan dipakaikan headphone dan earphone...

      4) Mandi / basahkan /sapu pesakit dengan air ruqyah 2 kali sehari... sebelum tidur sapu muka tangan dan kaki dengan air ruqyah......

      5) Semua ahli keluarga bernazar sekiranya pesakit sembuh kami akan.... (jangan yang susah, yang mudah seperti puasa sehari pun dikira besar oleh Allah!) Nazar memberi momentum kepada termakbulnya hajat kita.

      6)) Ahli keluarga hendaklah sentiasa bersedekah dengan niat kesembuhan pesakit... sedekah kafarah ini bagi pihaknya untuk menebus segala dosanya dan kemungkinan janjinya / nazarnya yang 'tidak lepas' / tidak tertunai dengan Allah sebelum ini...

      7) Solat hajat dan jangan lupa sujud syukur / kenduri kesyukuran sekiranya pesakit dan sembuh.

      Insya Allah pesakita akan beransur sembuh dengan izinNya jua... Selepas keluar dari hospital terus dibawa berubat dengan perawat Islam pusat rawatan Islam yang muktabar....

      Ingat!!! Sentiasa di hati bukan ustaz, doktor, cd, minyak wangi dsb yang menyembuhkan tetapi HANYA ALLAH... Jadi teruslah berdoa kepadanya dan bergantung harap kepadaNYA tanpa berbelah bagi.........

      Allahu Haq!!! Hidayah seluruh alam!!!

      Delete
  7. Saya belajar mengubati diri dan keluarga, jadi minta halalkan apa yang saya ambil dan pelajari dari sini. Tkasih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...