**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

24 September 2012

Pelancaran Handbook Ruqyah Syariyyah KISWAH 2nd Edition


Alhamdulillah, syukur Ya Rabbi. Keluaran pertama KISWAH PUBLISHING HOUSE.

Assalamualaikum semua..

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani, Pusat Rawatan Islam KISWAH Terapi Ruqyah Syariyyah melancarkan buku terbarunya.

"HANDBOOK RUQYAH SYARIYYAH"
Panduan kepada perawat dan pesakit.

Insya Allah tuan puan yang budiman boleh mendapatkannya di pusat rawatan kami di Temerloh dan juga dari agen-agen yang dilantik.

Atau boleh didapati di:


Boleh didapati secara online di www.handbookruqyah.com/


Insya Allah pada seminar 6 KISWAH nanti akan diadakan pengijazahan buku "HANDBOOK RUQYAH SYARIYYAH" latest version yang telah dikemaskini dan diperinci.

Kepada peserta seminar 1,2,3,4,5 yang telah berlangung sebelum ini, jangan ketinggalan untuk hadir. Insya Allah ijazah akan diberikan kepada peserta seminar 6, dan dalam masa yang sama merupakan peserta seminar KISWAH yang telah lepas khususnya seminar 1. Ini kerana kami tidak mahu penyalahgunaan ijazah terjadi kepada peserta yang mencampuradukkan kaedah ruqyah dengan kaedah2 rawatan lain serta menggunakannya untuk kepentingan diri sendiri atau dikomersilkan.

Slot pertama dalam seminar pada kali ini adalah:

DISKUSI BUKU HANDBOOK RUQYAH SYARIYYAH KISWAH.

Pada penutup seminar akan diadakan pengijzahan buku ini kepada peserta yang terpilih.

Allahu Haq ! Hidayah Seluruh Alam!

SILA DAPATKAN DI SINI:Allahu Haq! Hidayah Seluruh Alam!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...