**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

12 November 2012

Jualan Buku Rahsia Air Jampi; Rahsia Perawat Islam, Edisi Lakukan Sendiri Di Rumah. RM 24 Termasuk Penghantaran!!!
Keluaran Keempat KISWAH PUBLISHING HOUSE


BUKU YANG HANGAT DI PASARAN!!! WAJIB DIBELI!!! RM24 termasuk kos penghantaran!!! Judul buku fizikal: “Rahsia Air Jampi; Rahsia Perawat Islam Membuat Air Ruqyah. Quranic Heavenly Healing Series. Edisi Lakukan Sendiri Di Rumah.” Ebook version previously: airjampi.com. Harga RM 24 termasuk penghantaran kepada pembeli persendirian.

Tulisan Hayat KISWAH al Mawlawi. Terbitan KISWAH PUBLISHING HOUSE. Mukasurat: 159. No ISBN: 978 – 11307 – 1 -1. Bank in ke akaun Maybank: 156057415555 (MULIATI BINTI SAAD) atau Bank Islam: 14162020055479(MULIATI BINTI SAAD). Sesudah bank in sms ke no 017 9750665 (Ustazah Mulia Karimah) atau 017 9065131 (Ustaz Hayat). Sila TAIP: (tajuk buku, kuantiti, nama penuh, alamat lengkap, no. H/P).  Email: kiswahpublishing@gmail.com/. Terus dihantar ke rumah anda dalam masa 5 hari bekerja! Atau beli di online store kami: http://deanjungkiswah.com/index.php?p=productsList&iCategory=22&sName=Buku-penawar-jiwa


Pekedai buku:
1)      Cash and carry.
2)      Minimum 10 Buku – 20 Buku.
3)      Potongan untuk pekedai: 30% dari harga RM16

Pengedar buku:
1)      Cash and carry.
2)      Minumum 20 buku.
3)      Potongan untuk pengedar buku terpilih: 50% dari harga RM16

Sila hubungi Ustaz Hayat di talian: 017 9065131 atau Brother Syihan Zaik: 014 5444349. Untuk pembelian secara online. Sila ke: http://deanjungkiswah.com/index.php?p=productsList&iCategory=22&sName=Buku-penawar-jiwa

Ia ditulis berdasarkan pengalaman dan pengetahuan saya yang tidak seberapa yang kebetulan terlibat secara langsung di dalam dunia perubatan Islam selama hampir sepuluh tahun.

Ia juga merupakan hadiah istimewa saya kepada penyokong rawatan Islam berasaskan ruqyah syariyyah umumnya dan anak-anak murid KISWAH khasnya.

Saya permudah dan susun kembali pengajian di Madrasah KISWAH yang mengambil masa berbulan-bulan lamanya lalu diterjemahkan dalam bentuk ebook yang eksklusif ini bagi memudahkan sesiapa sahaja membuat rujukan.

Siapa Saya Yang Menulis Ebook Ini?

Nama saya ialah Hayat KISWAH al Mawlawi. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Syariah Islamiyyah Universiti Al-Azhar, Tanta, Mesir.

Merupakan Pengasas Pusat Rawatan Islam KISWAH serta Berpengalaman Hampir 10 Tahun dalam Bidang Perubatan Islam.

Penulis buku Perubatan Islam Menangkis Kejahatan Makhluk Halus bersama Ustaz Syarhan Syafie pada Tahun 2004.

Penulis ebook Terapi Al Quran Penawar Gangguan Makhluk Halus bersama Ustaz Malek al Azhari pada tahun 2009.

Telah Menegndalikan berpuluh-puluh Seminar Rawatan Islam di Seluruh Malaysia Sejak Awal Tahun 2010 sehingga saat dan ketika ini...Sila lawati BLOG berikut untuk mengenali Ustaz Hayat Lebih Dekat >> http://rawatanislam2u.com

Ebook Ini Sesuai Untuk Semua Orang Ke?

Satu soalan yang BAGUS. Berikut jawapan jujur dari saya untuk anda semua

JAWAPANNYA TIDAK SESUAI JIKA ANDA :

Sanggup ditipu dan menghabiskan ribuan ringgit mengubati penyakit misteri dengan mengikut kata-kata bomoh atau pawang yang nyata sangat mengarut dan tidak berasas malah boleh mendatangkan syirik kepada Allah (NAUZUBILLAH).

Tidak Yakin dan Percaya dengan Ayat Al Quran sebagai Penawar Penyakit Zahir dan Batin.

Merasakan diri sudah hebat dan tidak perlu kepada ILMU ini.

Lebih mempercayai bomoh atau dukun yang tidak menuruti cara ISLAM.

Jadi Siapa Yang PATUT Dapatkan buku Ini?

Ikhlas Saya Katakan Ianya SANGAT Sesuai Jika Anda:

Seorang yang mempunyai keyakinan dan kepercayaan yang tinggi dengan kehebatan Ayat Al Quran sebagai Penawar Penyakit Zahir dan Batin.

Seorang yang mencintai dan berminat dengan ilmu Perubatan Islam Tulen.

Berminat untuk mempelajari dan mengumpul koleksi Ilmu Perubatan Islam.

Ingin mempelajari secara LENGKAP dan TERPERINCI Teknik dan Rahsia membuat 'Air Jampi'

Ingin menyediakan satu bentuk rujukan dan panduan alternatif sebagai langkah berjaga-jaga atau FIRST AID untuk kesejahteraan diri dan keluarga.

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Buku Ini?


Apakah Keistimewaannya?

Ianya bukan sebuah buku picisan dan sembarangan kerana ditulis berdasarkan hasil penyelidikan dari Al Quran, Hadis dan amalan orang-orang soleh (TEPAT, PRAKTIKAL dan MUJARAB)

Boleh dijadikan satu rujukan ringkas dan padat untuk semua golongan terutama ibu bapa yang ingin melembutkan hati anak yang keras. Yakinlah dengan izin ALLAH dipanjatkan melalui doa yang ikhlas serta menggunakan air sebagai salah satu medium, hati anak yang keras akan lembut dan minda anak yang tumpul akan tajam...

Islam adalah agama yang paling melekat dengan air. Sebagai contohnya kita wajib mengambil wuduk untuk menunaikan Solat Fardhu 5 waktu sehari semalam. Jika begitu besar peranan air dalam kehidupan muslim dan molekulnya boleh berubah dengan bacaan ayat-ayat Al Quran, doa dan kata-kata yang baik, inikan pula manusia.

Satu bentuk ilmu yang jarang didedahkan dan diperkatakan kepada umum. Rebutlah peluang ini. Satu khazanah ilmu yang tidak patut dipersia-siakan. Panduan bagi anda yang ingin mempelajari serta mendalami ilmu perubatan islam sejati dan hakiki warisan RASULULLAH... 
Allahu Haq! Hidayah Seluruh Alam!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...