**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

02 June 2013

Kenangan Diskusi Buku Rahsia Air Jampi NGO KISWAH di Teluk Intan 25 Mei 2013


Semoga ilmu bermanfaat untuk semua...


Assalamualaikum semua.. 

Syukur Ya Rabbi, program KISWAH di Teluk Intan baru2 ini berlangsung dengan penuh meriah.

Terima kasih kepada semua AJK yang bertungkus lumus berusaha untuk menjayakan Diskusi Buku Rahsia Air Jampi dan Pengijazahn juga majlis Ramah Mesra bersama NGO KISWAH.

Terima kasih kepada rakan2 seperjuangan yang disayangi Ustaz Zuhaidi Mukapit, Ustaz Hanif al Husofi al Hafiz, pembantu yang dedikasi dan setia Saudara Luqman Hakim, Saudara Syihan dan sahabat NGO Sungai Besar dan Teluk Intan; Al Fadhi Ustaz Nazri al Hafiz dan Ustaz Kamaruddin serta semua haji2 yang bersusah payah hadir dan menjayakan program kali ini.

Terkhusus dua orang anak murid KISWAH yang masih setia sehingga kini dari Johor; al Fadhil Ustaz Azhari dan Ustaz Junaidi yang sanggup datang dari Allah Rabbul Jalil.. Hanya Allah sahaja yang dapat mengganjarinya..

Allahu Haq Hidayah Seluruh Alam!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...