**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

16 July 2019

Syukur ya Rabbi Alhamdulillah. Pesakit ketumbuhan payudara sembuh biizniLLAH Jalla Jalaaluh. Allah sahaja yg menyembuhkan. Usaha ni asbab je supaya jadi hikayat munasabah akal terima. Realiti hakikinya Allah jua yg menyembuhkan. Sesiapa yg ada ketumbuhan tu boleh2 cuba2 datang ruqyah... With Hayat Kiswah. Untuk rawatan ruqyah sila whatsapp Ust Hayat Kiswah: https://wa.me/60179065131

Syukur ya Rabbi Alhamdulillah. Pesakit ketumbuhan payudara sembuh biizniLLAH Jalla Jalaaluh. Allah sahaja yg menyembuhkan. Usaha ni asbab je supaya jadi hikayat munasabah akal terima. Realiti hakikinya Allah jua yg menyembuhkan. Sesiapa yg ada ketumbuhan tu boleh2 cuba2 datang ruqyah... With Hayat Kiswah.
Untuk rawatan ruqyah sila whatsapp Ust Hayat Kiswah: https://wa.me/60179065131No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...