**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

24 February 2012

Kenangan Maulidurrasul 1433 di Jazatech

Assalamualaikum semua..

Bersama En Jazaruddin yang tawadduk dan senantiasa membantu KISWAH
Alhamdulillah, baru2 ni KISWAH dijemput oleh En Jazaruddin boss Jazatech Management, syarikat di bawah pusat rawatan kami untuk menjayakan sambutan maulidurrasul anjuran syarikatnya..

Maka yang hadir antara lain kakitangan SSM Temerloh dan pengurusnya. Kakitangan Public Bank dan kedai2 sekitar pusat rawatan kami. Tidak ketinggalan syarikat2 yang mendapat bimbingan syarikat pengurusan yang berkaliber ini.

Al Faqir dipanggil untuk mengepalai bacaan Tahlil dan bacaan Maulid Daibaie secara ringkas.. Peluang diambil al faqir untuk menyampaikan tazkirah pendek berkenaan kelebihan menyambut maulidurrasul saw dan penceritaan kelahiran baginda yang istimewa..

Sebenarnya Jazatech adalah sebuah syarikat yang banyak menyumbang kepada kelangsungan dan kesinambungan pusat rawatan KISWAH. Hampir tiap2 minggu al faqir dan isteri bertandang ke pejabat En Jaza untuk mempelajari selok belok perniagaan..
Ucapan En Jaza
Alhamdulilah berkat duduk bersama orang yang sangat pro dalam bidang pengurusan, kami sedikit sebanyak sudah mendapat panduan ke manakah halatuju syarikat kami dan bagaimana hendak mengembangkan lagi KISWAH pada masa yang akan datang..

Insya Allah dalam masa yang terdekat, akan ada lagi perkembangan yang menarik buat KISWAH. Doakan.

Al Faqir tidak mengharapkan KISWAH berkembang dengan cepat dan ekspress, cukuplah kami mempunyai sebuah syarikat yang kukuh dan menjalani amalan2 pengurusan yang kemas dan teratur..

Staff dan jemputan muslimah
Alhamdullilah walaupun Pusat Rawatan KISWAH baru setahun jagung dan kurang dikenali, rendah diri kami nyatakan bahawa KISWAH mempunyai kelulusan bukan sahaja SSM, kebenaran Ketua Balai Polis Temerloh, kebenaran Pejabat Kesihatan Temerloh, Lesen Perniagaan dari  Dewan Perbandaran Temerloh, pemfailan dan perakaunan yang teratur dan pendaftaran LHDN yang sah.

Astagfirullah, bukan seperti yang anda sangka. Bukannya untuk mendabik dada, kerana tiada perkara pun di sisi kami yang layak didabikkan dadanya.. Semuanya masih kurang..Walau apapun, dengan rendah diri kami nyatakan bahawa terlalu banyak lagi perkara yang masih belum diselesaikan... Semoga Allah membantu kami berkat keikhlasan yang mudah-mudahan senantiasa kami miliki. Itulah yang kami dambakan. Amin..

Insya Allah kami akan berurusan dengan PERKESO dan KWSP sedikit masa lagi serta beberapa projek kerdil bakal dilaksanakan.. Ini semuanya merupakan izin dari Allah, berkat doa guru yang mulia dan tuan2 yang prihatin lagi budiman.. Tiada yang kami punya, semuanya Allah punya....

Ole-ole dari Jazatech. Kalaulah semua syarikat mengadakan majlis sebegini secara annually. Alangkah indahnya!
Terima kasih En Jaza yang banyak membimbing kami selama ini. Seorang usahawan pengurusan yang berjaya, baik budi, pemurah sangat Islamik dan suka mengadakan majlis2 ilmu dan agama serta sering menjamu kami. :)

Insya Allah kami akan melantik beliau sebagai perunding dan penasihat pengurusan KISWAH...

Kami bertuah kerana berjiran dengan seorang yang sangat pemurah dan baik hati ini...

Thank You Allah...

Jamuan makan selepas maulid
Allahu Haq Hidayah Seluruh Alam!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...