**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

17 May 2010

Obses Kepada Jin Mengundang Penyakit

Sh Adnan Kabbani pernah berkata: Saya boleh saja baca al Quran (ruqyah) kepada pesakit dan jin mungkin keluar, tapi disebabkan kamu obses kpd makhluk itu, akhirnya memberi kekuatan kepadanya untuk masuk balik selepas dua minit saya baca.. kepercayaan kamu kepadanya membuka pintu dan kekuatan kepadanya... (jgn obses jin!)

jangan terlampau takut, percaya kpd jin2 tersebut.. kepercayaan kamu menjadi vitamin dan baja utk ia terus subur di dalam tubuhmu!!!

Ye la, ramai orang yang terlampau obses dgn makhluk halus, sikit2 jin, sikit2jin,sakit perut sbb tak makan dikatakan angkara jin, lelah dikatakan jin cekik dsb... akidah yg terlampau percaya kpd jin & terikat dgn jin mengundang jin datang menganggu kita.....

Petikan dari post2 di dalam facebook.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...