**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

08 January 2011

Zikir Elak Dari Dizalimi

ZIKIR ELAK DARIPADA DIZALIMIحَسْبُنَا اللهُ رَبُّنَا اللهُ
  • Jika kamu sentiasa di zalimi dan dihalang dari mengabdikan diri kepada Allah (swt), janganlah kamu melawan atau menentang kembali dengan perbuatan yang sama atau kekasaran, sebaliknya lakukanlah zikir HasbunAllah RabbunAllah, atau boleh juga Robbunallah Hasbunallah, yang bermaksud “cukuplah Allah bagi kami/pelindung kami, dan Allah adalah Tuhan kami (tempat kami bergantung segalanya)”. Lakukan sebanyak 40x atau 100x sehari.
  • Maulana berkata, sesungguhnya kalimat ini mempunyai kekuatan dan hikmat yang lebih dahsyat/hebat dari kekuatan bom nuclear, jadi yakinlah. Maulana telah berkata dalam Suhbah nya pada tanggal 27 Oktober 2010 yang lalu, dengan hanya kalimat/ zikir ini, sesungguhnya seorang yang zalim dan telah melakukan kezaliman selama beberapa dekad pun akan jatuh dan rebah (tewas) jika semua rakyat yang dizalimi olehnya berzikir dengan kalimat ini selama 40 hari secara berterusan.
  • Semoga istiqamah :)
http://thankyourasulullah.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...