**Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**

Tetamu pilihan!!!

Semua artikel di dalam blog ini saya izin untuk publish dan sebarkan dengan syarat disertakan rujukan anda iaitu: KISWAH; www.rawatanislam2u.com. Saya juga mengizinkan anda untuk mengamalkan segala kaedah rawatan yang ditulis di dalam blog ini. Namun lebih baik berjumpa saya untuk menerima ijazah... Sekian dimaklumkan. Selamat beramal!!!

03 July 2011

Ucapan Perpisahan Wan Amirul Syafiq

Sesi pertukaran hadiah.Alhamdulillah wan menghadiahkan saya sehelai serban Mekah. Pemberian yang sangat berharga. Saya dan Kak Mul menghadiah balas beliau kemudiannya.. Terima Kasih Wan Amirul Syafiq...Ukhuwwah fiLLAH lestari selamanya... Bergambar sempena majlis perpisahan dan makan besar bulanan KISWAH

Menu makan besar bulanan KISWAH bulan ni. Bulan ni makan berhidang


3 Trio pejuang perubatan Islam di KISWAH. Kelihatan Shami yang pulang bercuti singgah di KISWAH... Jejak kasih Do Re Mi KISWAH... Syihan gembira dalam duka... kedatangan Shami dan pemergian Wan

Ukhuwwah filLAH abadan abadaa.. kasih sayang kerana Allah menuju ke Syurga... Insya Allah.. Cuti2 jangan lupa mai Wan!Assalamualaikum semua!

Ini adalah video rakaman ucapan wan amirul syafiq sempena hari terakhir beliau di KISWAH. Beliau berkhidmat di KISWAH lebih kurang selama 2 bulan.

Ucapan ni disampaikan sempena hari makan besar bulanan KISWAH dan meraikan wan sempena perpisahan.

Wan akan menyambung semula pengajian di KIPSAS selepas beberapa bulan bercuti..

Semoga Wan sihat sentiasa....

Cuti2 datanglah wan!

Allahu Haq ! Hidayah Seluruh Alam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...